Epoksi Zemin Döşeme

Epoksi Zemin Döşeme

Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme
Epoksi Zemin Döşeme

Epoksi sistemi, epoksi reçinesi ve bir kürleme ajanından (hardener=sertleştirici) meydana gelir.Epoksi sistemi kullanıldığında, epoksi reçinesindeki tekil moleküller(monomers), kürleme ajanı(hardener) ile birleşerek, uzun zincirleme molekül bağları oluşur.(polymer). Epoksi ve hardener karışımı kürlenince, sert bir polimer meydana gelir. Bazı epoksi sistemleri oda sıcaklığında bir kaç dakikada kür olurken, bazıları sertleşmesi için daha fazla zamana ve ısıya ihtiyaç duyar.

Pek çok epoksi ürünleri organik solvent, filler ve pigmentler içerir. Sertleşen Epoksilerin karakteristik özellikleri epoksinin monomerine, kürleme ajanına(hardener), solvent ve fillerin eklenmesine göre değişiklik gösterir.
Epoxy reçinenin en önemli tek özelliği sıvı halden kolaylıkla sert, elastiki katı kaplayıcı hale geçebilme yeteneğidir.
Epoxy bu kadar çok yönlü niteliklere sahip olduğundan dolayı, epoxy reçineler şimdilerde koruyucu kaplayıcılar, denizcilikte kullanılan boyalar, döşemelikler, yapıştırıcılar, tutkallar, kalıplama karışımları, izolasyon malzemeleri, sağlamlaştırılmış plastik ve tekstil ürünleri gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

 1mm-3mm kalınlığında, kimyasal maddelerden etkilenmeyen, kolay temizlenen, mekanik mukavemeti yüksek dekoratif bir zemin kaplamasıdır. Her türlü renge ve figüre sahip her alana uygulanabilen tozumaz zemin gerektiren her yer için idealdir.

    Çözücü gerektirmez
    Kokusuzdur
    Kimyasal maddelere dayanıklıdır
    Kolay aşınmaz
    Temizlenmesi kolaydır
    Çatlamaz, kırılmaz
    Çekici güzelliğe sahiptir
    Değişik renklerde mevcuttur
    Dekoratif dizaynlarda vazgeçilmez bir üründür

ABS ALÇI
AKILLI YAPI
BOSTİK
DYO BOYA
ENTEGRE HARÇ
HES KABLO
İZOCAM
LAFARGE
MARDAV
ODE YALITIM
POLİSAN BOYA
SIEMENS
SİKA İZOLASYON
USG
YASAN BOYA
YKS