Su Yalıtım İzolasyonu

Su Yalıtım İzolasyonu

Su Yalıtım İzolasyonu
Su Yalıtım İzolasyonu
Su Yalıtım İzolasyonu
Su Yalıtım İzolasyonu
Su Yalıtım İzolasyonu
Su Yalıtım İzolasyonu

Aqua Blocker® solventsiz, su katılmamış, bitüm içermeyen, kuruduktan sonra büzüşme ve çökme yapmayan ve DIN 18195'e göre binalarda kullanıma uygun olan bir su yalıtım malzemesidir. Aqua Blocker® Liquid ise, yatay yüzeylerde kullanılan, kendinden yayılma özelliğine sahip bir sızdırmazlık malzemesidir. Tamamen kürlendikten sonra, malzeme su geçirmez olup, maksimum 5mm'ye kadar olan çatlakları onarmaktadır. Ayrıca, betona karşı agresif olan doğal yeraltı sularına karşı da dayanıklıdır.
Özellikler :
MS Polymer teknolojisine göre üretilen Aqua Blocker, geleneksel kalın uygulamalı bitümlü kaplamanın güvenilir çatlak örtme ve su geçirimsizlik performansı ile bitümlü emülsiyon uygulamasının kolaylığının bir bileşimidir. Solvent, su ve bitüm içermeyen Aqua Blocker, +5° ila +35° arasındaki sıcaklıklarda hafif nemli yüzeylere çok iyi yapışmaktadır. Özel Rulo (kısa kıllı velur rulo) yardımıyla iki kez uygulanır.

Aqua Blocker®, ilgili kuruluşlar tarafından, DIN 18195 4., 5. ve 6. Bölüm'e göre, mastikler için Yapı Ürünleri A Listesi 2. Bölüm, 1.12 (abP) maddesi uyarınca 06/2006 tarihli sayıda "Prüfgrundsätze für Bauwerksabdichtungen mit Flüssigkunststoffen"e (sıvı plastik kullanılan yapılarda su geçirmez mastiklerin genel test prosedürlerine) göre belgelendirilmiştir.

ABS ALÇI
AKILLI YAPI
BOSTİK
DYO BOYA
ENTEGRE HARÇ
HES KABLO
İZOCAM
LAFARGE
MARDAV
ODE YALITIM
POLİSAN BOYA
SIEMENS
SİKA İZOLASYON
USG
YASAN BOYA
YKS